Camerabeveiliging

Met onze camerasystemen beschermt u uw huis of bedrijf en uw bezittingen. Naast de preventieve werking van zichtbare camerabewaking bieden wij oplossingen waarbij camerabeelden op een eigen NVR-recorder worden opgeslagen zonder dure abonnementen. Tot 4 weken aan beeldmateriaal kan zonder problemen in hoge kwaliteit worden opgeslagen en voor een veilig gevoel kunt u via uw smartphone op afstand de camerabeelden bekijken.

Enkele kenmerken van onze camerabewakingssystemen:

  • NVR-recorder met tot 4 weken opslag van hoge resolutie camerabeelden
  • Professionele en betrouwbare systemen tegen scherpe prijzen
  • Professionele en deskundige installatie en configuratie bij u op locatie
  • Bewegingsdetectie met waarschuwingsfunctie
  • WDR (Wide Dynamic Range) Een beter beeld door een groter bereik tussen lichte en donkere gebieden
  • Bekijk beelden via een applicatie op uw PC, een browser of via een app op uw smartphone of tablet

IP-Camera-NVR Netwerktopografie


De IP-Camera's en NVR-recorder worden aan uw bestaande internetverbinding en (thuis)netwerk gekoppeld. Tablets en telefoons kunnen middels een P2P verbinding in verbinding staan met het camerasysteem.

 

Comelit

Wij werken met diverse A-merken maar hoofdzakelijk met oplossingen van Comelit. Videobewakingssystemen van Comelit zijn gebaseerd op technologieën die uitgebreid zijn getest en in verschillende omgevingen zijn toegepast: van stadsbewaking tot winkelcentra, van vliegvelden tot musea en in verschillende industrieën. Het zijn dus hoogstaande, professionele producten die, ook in een woonomgeving, het beste te bieden hebben op het gebied van moderne techniek.

 

Hikvision

Naast onze Comelit systemen werken wij ook veel met oplossingen van het merk Hikvision. Wij zijn officieel dealer partner van Hikvision. Hikvision is de grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie en ontwerpt en vervaardigt volledige lijnen van innovatieve camera's en DVR's in combinatie met video managementsoftware. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.
Wij werken via officiele kanalen en niet (zoals vele prijsvechters) met grijze import. Dit betekent dat onze systemen altijd voorzien kunnen worden van de laatste firmware met eventuele (beveiligings)updates.

ColorVU

Met de Hikvision ColorVU lijn heeft u 24/7 perfect kleurenbeeld. De camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven! Het zichtbare witte licht heeft tevens het voordeel dat de beveiliging zichtbaar is waardoor ongewenste bezoekers goed zien dat het terrein beveiligd is.


Ervaar het gemak en rust van een compleet camerasysteem. Wij hanteren een productassortiment dat aansluit bij elke behoefte. Alle producten zijn ontworpen voor een hoog gebruiksgemak, snelle installatie en om te beantwoorden aan elke behoefte.
Wij leveren kwaliteit en deskundige service en installeren en configureren het systeem voor u op locatie op maat, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Of maak een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor. Wij beschikken over een camera demowand zodat u de systemen en beelden op uw gemak kunt bekijken. Kijk ook op de Nieuws pagina voor een impressie van een aantal recente installaties.

Over ons

Webdesign - Narrowcasting  - Camerabeveiliging - Software

Camerainstallaties in de regio:
Nijmegen-Arnhem, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Wijchen, Alverna, Beuningen, Ewijk, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Druten.

Contact

Lieskes Wengs 3
6578 JK  Leuth
024-2093737

[email protected]
www.homerunsolutions.nl