Nieuws

Het laatste HOMERUN solutions nieuws en een selectie van enkele projecten.

April 2021 - Camerabeveiliging Leuth

Prachtig gelegen vrijstaande woning in Leuth voorzien met onze vertrouwde Comelit beveiligingsoplossing. De wens was om deze woning te voorzien van twee Comelit Camera's en een NVR met 1TB geheugen. Daarnaast hebben we we ook een Nedis video deurbel geplaatst zodat ze altijd weten wie er voor deur staat.

April 2021 - De Overhaag

Wederom op het bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth hebben we dit keer allround hoveniersbedrijf "De Overhaag" voorzien van een Comelit camerabeveiliging oplossing. We hebben dit mooie bedrijfspand voorzien van een drietal camera's en het geheugen in de NVR voorzien van een opslagcapaciteit van 1TB.

Maart 2021 - Camerabeveiliging Kuijpers grondwerken

Op het bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth hebben we dit bedrijfspand voorzien van een uitbreiding op hun huidige Comelit camerabeveiliging oplossing. We hebben deze uitgebreid met een drietal camera's en het geheugen in de NVR uitgebreid van 1TB naar 4TB. Tevens was er de wens om te zien wie er aanbelt, dus hebben we onze vertrouwde Nedis videodeurbel ook hier weer opgehangen.

Februari 2021 - Fysiotherapie Nijmegen

Fysiotherapie Nijmegen had o.a. de wens om te kunnen zien wie er voor de deur staat wanneer er werd aangebeld. Tevens wilden zij ook op afstand kunnen communiceren met desbetreffende patiënt en indien nodig het openen van de deur. We hebben dit kunnen oplossen door hier een Comelit Visto video deurbel te plaatsen. Een betrouwbare solide oplossing waar men d.m.v. een app dit alles op een veilige en gebruiksvriendelijke manier kan doen.

Over ons

Telefonie - Internet - Websites - Camerabeveiliging - Automatisering

Camerainstallaties in de regio:
Nijmegen-Arnhem, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Wijchen, Alverna, Beuningen, Ewijk, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Druten.

Contact

Lieskes Wengs 3
    6578 JK  Leuth
+31 (0) 6 25 300 200

info@homerunsolutions.nl
www.homerunsolutions.nl