Over ons

Wie we zijn en wat we doen

Wij zijn Jasper en Bram, het creatieve team achter HOMERUN solutions.
Vanaf 2003 zijn wij werkzaam in de Telecom en IT wereld, een ontzettend boeiende wereld die zich constant blijft ontwikkelen.
Met onze ervaring in de Telecom en IT zagen wij mogelijkheden en kansen om de digitale bedrijfsvoering voor ZZP'ers en het MKB te verbeteren door een totaalpakket aan IT diensten en producten aan te bieden. Wij zijn HOMERUN solutions dan ook gestart met het idee om het vaak versnipperde aanbod als geheel aan te kunnen bieden vanuit één betrouwbare partner. Eén aanspreekpunt voor vaak broodnodige diensten of producten waar een ondernemer vaak geen tijd aan kan of wil besteden. Wij begrijpen dat en denken graag mee in oplossingen. Omdat wij een klein team zijn werken wij met korte lijnen en zijn we flexibel in het reageren op behoeften en het creëren van oplossingen. Het is bovendien mooi om te zien dat je vaak veel efficiënter kan werken door enkel een paar kleine aanpassingen op kantoor. Maar ook in huis kunnen slimme oplossingen meer comfort en/of veiligheid bieden.

Wij willen u graag enthousiasmeren over al deze prachtige oplossingen en/of producten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat HOMERUN solutions ook uw leven of bedrijfsvoering efficiënter, veiliger en comfortabeler maken. Tot snel!

 

                        

 

 Over ons

Webdesign - Narrowcasting  - Camerabeveiliging - Software

Camerainstallaties in de regio:
Nijmegen-Arnhem, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Beek, Berg en Dal, Groesbeek, Wijchen, Alverna, Beuningen, Ewijk, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Druten.

Contact

Lieskes Wengs 3
6578 JK  Leuth
024-2093737

[email protected]
www.homerunsolutions.nl